Contact

Lucas van de Ven

Aanvraagformulier

Ik zoek altijd mensen om de kwaliteit van mijn werk te verbeteren. Als u vindt als u bij mulsmaaimachine bekwaam zijn, gelieve te vertellen me over het, en ik zal blij zijn om u aan mijn plaats toe te voegen! Ik constant verbeter ook de mulsmaaimachine. Als u in de recentste technologie geinteresseerd bent, adviseer ik mijn nieuw model genoemd „Cobra“. Als u sommigen hebt terugkoppelen om over mulsmaaimachine aan te bieden, te laten gelieve me het weten, aangezien ik zeer dankbaar zou zijn! Dank u, ben ik nu een lid op een bepaalde manier op het forum. De eerste pagina is een goede plaats om sommige goede ideeën over te krijgen hoe te om mijn maaimachine te verbeteren. Ik heb ook een pagina voor een nieuwe maaimachine toegevoegd die ik hoop u houdt van. Ik zoek sommige vrijwilligers met het forum te helpen. Als u denkt hebt u wat het neemt helpen, alstublieft me met uw informatie contacteren. Ik zal ervoor zorgen u een kans krijgt om aandrijving te testen de machine, aangezien ik ook uw terugkoppel als basis voor verbetering zal gebruiken! Gelieve te verlaten wat terugkoppelen over de maaimachine u gebruikt, zodat kunnen wij het zoveel mogelijk verbeteren.

U zult zien dat de plaats een reusachtige verhoging kreeg nadat „DE nieuwe“ (Nederland - Vrijheid) gebeurtenis leven, waarin de Nederlandse Minister van Buitenlandse zaken en de Eerste minister in Amsterdam samenkwamen om kwesties van vrijheid en veiligheid te bespreken. Dat was een groot succes en leidde ook tot wat duidelijke belangstelling over mulsmaaimachine. Mijn plaats kreeg heel wat verkeer van die gebeurtenis. Na dat vond ik veel meer gebeurtenissen waar de mensen maaimachines komen zien en me ontmoeten. Er waren ook een andere succesvolle gebeurtenissen.

Ik houd van over de nieuwe en interessante dingen te spreken die ik van de Nederlandse overheid en de Nederlandse mensen zo verre heb geleerd. De Nederlandse mensen zijn zeer onbevangen. Zij keuren verschillende meningen goed en zijn ook vrij open over adviezen. Zij zijn vriendschappelijke en nuttige mensen. Als ik aan u spreek, wil ik mijn ervaringen en mijn meningen over verschillende onderwerpen delen. Ik kan naar mijn mening zeer overredend zijn, en kan u maken mijn instructies willen volgen.

Openingstijden