Over Lucas

Lucas van de Ven

Mijn Ebook, die maaiend zonder de maaimachine en de maaimachine zonder de muls wordt genoemd is beschikbaar hier in het Engels, het Nederlands en het Frans.

Ik ben een hartstochtelijke tuinman en een maaimachineeigenaar en ik kan deze methode en dit boek aan iedereen adviseren. Als u een maaimachine hebt die deze methode niet heeft, is het een grote manier om heel wat geld te besparen. Mijn blog is ook een plaats over elk van mijn ervaringen en gedachten op het leven met muls te delen.

In mijn artikel over de muls van de maaimachine, zult u een korte beschrijving van de muls van de maaimachine vinden. Nadat u mijn artikel hebt gelezen, neem een blik bij mijn Mulsmaaimachine die op Methode letten en probeer het uit. Als u het nuttig vindt en u meer artikelen als dit zou willen zien, teken enkel aan mijn blog in door op the'subscribeverbinding op de rechterkolom van deze pagina te klikken. Uw naam zal op de lijst als abonnee aan mijn blog zijn en u kunt me op Twitter, Facebook en Instagram ook volgen.

Mijn motto is „het is altijd een goed idee om een mulsmaaimachine te hebben. Maaien minder, beter“

Ik houd van alle soorten dingen te lezen en te bespreken met betrekking tot maaimachines, muls en muls. En ik geloof dat de meeste mensen iets kunnen leren van het lezen van mijn blog en andere verwante posten. Zo als u in meer het leren van een beetje over het onderwerp toen geinteresseerd bent gelieve te voelen vrij om zich bij de bespreking aan te sluiten en te volgen of enkel deze blog voor ander interessant materiaal te doorbladeren.

Ik hoop u van uw het doorbladeren deze blog geniet en vrij voelt om uw commentaren en andere ideeën in het commentarenvakje te delen. Ook voel vrij om me op Facebook te bezoeken. Enkel zal het onderzoek naar „Lucas de Ven“ en u me daar vinden.

Ik heb een paar posten over maaimachines geschreven, en deze post is enkel recentste.

In sociale media, kunt u me op Instagram en Twitter vinden. Ik houd van in openlucht, en ik leef voor wandeling. Ik ben een hartstochtelijke tuinman, breng ik heel wat mijn en tijd door die wandelen uitwerken. Ik werk aan mijn landbouwbedrijf wanneer ik vrije tijd, heb om allerlei organische groenten te kweken.

Wanneer ik niet werk, speel ik in de tuin met mijn hond, een straathond genoemd Hetty. De straathonden zijn goede vrienden, die altijd in de binnenplaats spelen. Hetty en ik geniet ook van hangend uit in de keuken. Wanneer ik in de keuken ben, kook ik allerlei verschillende groenten en schotels. De groenten die ik zijn meestal groenten van de tuin of de tuinopbrengst heb gekookt. Ik houd van met vlees en wat fruit te koken. Als u meer recepten wilt zien, te lezen gelieve deze blog, zijn er zo vele goede degenen!

Mijn Blog over Mulsmaaimachines

Ik begon de blog over mulsmaaimachines in September 2015 en in Januari 2016 verplaatste ik het naar mijn huis op de 2de verdieping.